De praktijk is gesloten van maandag 5 december 2022 t/m vrijdag 16 december 2022. In dringende gevallen kunt u contact opnemen met de volgende waarnemers:

Vanaf maandag 19 december is de praktijk weer geopend en telefonisch bereikbaar.

De praktijk is verder gesloten van maandag 26 december 2022 t/m dinsdag 3 januari 2023. In dringende gevallen dient u gedurende die periode contact op te nemen met de dienstdoende huisarts.

Aanmeldingswachttijd

De wachttijd tot het eerste gesprek bedraagt per 1 juli 2022: 8 tot 10 weken. De exacte wachttijd is mede afhankelijk van uw en mijn agendaruimte per dag van de week en de locatie waarop u de praktijk wilt bezoeken. Let op: de wachttijd wordt mogelijk langer als u eerst nog een verwijsbrief bij uw huisarts moet overleggen.

Behandelingswachttijd

bij voorkeur start de behandeling aansluitend op het intake-gesprek(dus binnen 1 of 2 weken na het intake-gesprek).

In het geval van te lange wachttijden wordt het wachttijdenbeleid van de beroepsvereniging LVVP gevolgd.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de psycholoog, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. U zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake-gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de zogenoemde Treeknormen)

"De wachttijden van Psychologen Praktijk Assen e.o. zijn niet afhankelijk van verzekeraar en verschillen niet per hoofddiagnosegroep."

E-mail

info@psychologen-assen.com
svermeulen@psychologen-assen.com

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u een eerste afspraak maken dan kunt u telefonisch contact opnemen of het onderstaande contactformulier invullen.

Telefonisch ben ik meestal direct bereikbaar op de spreekuurtijden op werkdagen van 12:30 uur tot 13:00 uur. En op maandag en woensdag avond van 18:30 uur tot 19:00 uur op het volgende nummer: 06-27160062

U kunt naast deze tijden altijd inspreken op de voicemail. Spreek dan uw naam, telefoonnummer en eventuele boodschap duidelijk in, dan wordt u doorgaans dezelfde dag teruggebeld.

Bij spoed: De praktijk biedt zorg vallend onder de GBGGZ en heeft geen crisisdienst. Neem bij spoedeisende zaken contact op met uw huisarts of buiten kantooruren (na 17.00 u en in het weekend) met de huisartsenpost (Doktersdienst) 0900-9229 (Groningen), 0900-1120112 (Drenthe). Ook kunt u 24/7 bellen met 0800-0113 of chatten via www.113.nl (24 uurs hulp inzake suicide preventie).

De praktijk heeft een vaste waarnemingsregeling inzake langere afwezigheid of vanwege vakantie geregeld met collega's van Psychologenpraktijk Noordenveld/ mevr. M. de Jong en Psychologenpraktijk Borger-Odoorn/ dhr. A. Egmond. Op de homepage en hier leest u met welke van deze twee collega's u in genoemde situaties contact kunt opnemen.

Praktijken

Onze psychologenpraktijk heeft locaties in Assen (Kloosterveen) en tevens houd ik zitting in Groningen (Hoogkerk), Loon en Norg.