De wachttijd bedraagt per 1 januari 2024 8-10 weken.

Ik ben Saskia Vermeulen-Glas en heb mij sinds januari 1998 gevestigd als psychologe in Assen.

Inmiddels is de praktijk uitgebreid naar verschillende locaties, te weten: Assen (Kloosterveen), Loon, Norg en Groningen (Hoogkerk). Vanaf deze locaties, grotendeels gevestigd in gezondheidscentra, werk ik samen met verschillende disciplines, als o.a. diëtisten, huisartsen en fysiotherapeuten. Door het kleinschalige karakter heerst er een gemoedelijke en vertrouwelijke sfeer waarin professioneel hulp geboden wordt.

Na mijn studie klinische psychologie in Groningen, heb ik eerst een jaar ervaring opgedaan bij 'bureau Slachtofferhulp'. Daarna ben ik mij gaan specialiseren in kortdurende psychotherapie, waarin ik inmiddels ruime ervaring heb bij privépraktijken.

Als eerstelijns- en gezondheidszorg psychologe kan ik u begeleiden bij het oplossen van allerlei psychische problemen. Vaak voorkomt deze kortdurende psychologische hulp dat mensen in ergere problemen geraken. Het is daarom meestal erg dankbaar werk.

Foto Saskia Vermeulen-Glas

Saskia Vermeulen-Glas

Praktijken

Onze psychologenpraktijk heeft locaties in Assen (Kloosterveen) en tevens houd ik zitting in Groningen (Hoogkerk), Loon en Norg.

Contact opnemen

U kunt bij onze praktijk alleen, maar ook met uw partner en/of uw kind(eren) terecht. Wij zijn makkelijk bereikbaar en de wachttijd bedraagt meestal niet meer dan twee weken. Psychologenpraktijk Assen, voert praktijk in Assen Kloosterveen. De praktijk is opgericht door de psychologe mevrouw drs. S.K. Vermeulen-Glas. Naast Assen kunt u tevens terecht op onze locaties in Groningen Hoogkerk, Loon en Norg. Voor een afspraak op één van onze locatie kunt u contact met ons opnemen.