De wachttijd bedraagt per 1 januari 2024 8-10 weken.

Sinds kort maakt Krista de Vries van MeerWijs, kinder-en jongerencoaching, gebruik van de praktijk in Loon.

Wat is kindercoaching?

Kindercoaching is een laagdrempelige, positieve en meestal kortdurende manier van hulpverlening voor kinderen en jongeren (van ongeveer 7-18 jaar) die net even een zetje in de juiste richting nodig hebben.

Voor wie?

Krista richt zich op kinderen met onder andere (faal)angst, weinig zelfvertrouwen, boosheid, frustraties en ze biedt een luisterend oor of maakt dingen inzichtelijk in echtscheiding- of verliessituaties.

Meer informatie?

Op de website www.meerwijs.com staat meer informatie over kinder- en jongerencoaching, over de werkwijze, tarieven, enz. Mocht u meer informatie willen of vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen via de mail (info@meerwijs.com) of telefonisch (06-43784155).

Sinds enkele jaren wordt in onze praktijk gebruik gemaakt van de relatief nieuwe trauma verwerkings techniek EMDR. Lees daar alles over op: Informatie over EMDR

Onze website is vernieuwd en nu ook goed leesbaar op smartphone en tablet. Bovendien is nu direct aanmelden via de website mogelijk via het aanmeldformulier. Dit dankzij website design bureau Takties.

Praktijken

Onze psychologenpraktijk heeft locaties in Assen (Kloosterveen) en tevens houd ik zitting in Groningen (Hoogkerk), Loon en Norg.

Contact opnemen

U kunt bij onze praktijk alleen, maar ook met uw partner en/of uw kind(eren) terecht. Wij zijn makkelijk bereikbaar en de wachttijd bedraagt meestal niet meer dan twee weken. Psychologenpraktijk Assen, voert praktijk in Assen Kloosterveen. De praktijk is opgericht door de psychologe mevrouw drs. S.K. Vermeulen-Glas. Naast Assen kunt u tevens terecht op onze locaties in Groningen Hoogkerk, Loon en Norg. Voor een afspraak op één van onze locatie kunt u contact met ons opnemen.