Naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het corona-virus is iedereen in Nederland aangeraden een aantal maatregelen te nemen die kunnen bijdragen aan het vertragen van de verspreiding van het virus.

Voor de praktijk geldt het volgende (vanaf 13 maart; deze tekst wordt actueel gehouden):

De praktijk is gewoon open. Wel worden de aanbevolen maatregen van het RIVM en van de Rijksoverheid in acht genomen. Ik schud u dus niet meer de hand. Ik heb het zitje in de wachtkamer met voldoende ruimte neergezet en probeer andere vormen van contact via bv. deurklinken, koffie kopjes e.d. te voorkomen door beschermende maatregelen te nemen.

Op de locatie in Kloosterveen geldt per 3 augustus een verplichting voor patiënten en zorgverleners om een mondkapje te dragen. Dit geldt voor de gangen en wachtkamer. Mondkapje hoeft niet tijdens de sessie in de spreekkamer.

Zodra ik klachten ervaar zoals door het RIVM omschreven, zal ik alle afspraken op de praktijk afzeggen en overleggen of we de afspraak telefonisch door kunnen laten gaan of via beeldbellen (beveiligde videochat). Wanneer u zelf klachten ervaart, waarvan het RIVM en de Rijksoverheid stelt dat je sociale contacten moet vermijden, kan de afspraak zonder kosten tot vlak van tevoren worden geannuleerd.

Spreek in dat geval bij voorkeur mijn voicemail in of stuur een WhatsApp bericht. In overleg kunnen we de gemaakte afspraak telefonisch door laten gaan of via beeldbellen (beveiligde videochat). Wanneer u geen, door de RIVM genoemde klachten, hebt maar toch liever niet meer naar de praktijk komt, kunnen we in overleg besluiten de afspraak telefonisch door te laten gaan of via beeldbellen (beveiligde videochat). Laar dit a.u.b. wel graag 24 uur van tevoren weten.

Excuses voor het ongemak.

Saskia Vermeulen, psycholoog

Praktijken

Onze psychologenpraktijk heeft locaties in Assen (Kloosterveen) en tevens houd ik zitting in Groningen (Hoogkerk), Loon en Norg.

Contact opnemen

U kunt bij onze praktijk alleen, maar ook met uw partner en/of uw kind(eren) terecht. Wij zijn makkelijk bereikbaar en de wachttijd bedraagt meestal niet meer dan twee weken. Psychologenpraktijk Assen, voert praktijk in Assen Kloosterveen. De praktijk is opgericht door de psychologe mevrouw drs. S.K. Vermeulen-Glas. Naast Assen kunt u tevens terecht op onze locaties in Groningen Hoogkerk, Loon en Norg. Voor een afspraak op één van onze locatie kunt u contact met ons opnemen.